Monday, June 12, 2017

Vacci Luxe Collection Twin Cake (Mineral Make up) @ Hasaegee

ASSALAMUALAIKUM

Second produk yang aida order itu hari adalah daripada online shop Hansaegee. Sesiapa yang sukakan mekap yang natural, korang boleh shopping di Hansaegee online. yeay! Produk daripada korea uolss! <3

Kat online shop hansaegee, ada jual makup base, foundation, loose powder, compact powder, lipstick, cc cream dan macam-macam lagi la!  Tapi yang aida order itu hari, aida beli compact powder.


Beli compact powder ni, dapat free sponge extra 1. Plus dapat cat pen daripada Hansaegee.. Siap dapat kupon diskaun lagi! haaa.. Tq Hansaegee! Suka pen kucing tuuu.. hihi.

Cantik kan bekas bedak compact? ;)  Bestnya bedak ni sebab tak macam sesetangah bedak yang lain.. Bila ditempek kat muka, rasa macam tebal kat muka. putih melepak kau.. adeh. Beza pula dengan bedak ni, bila dipakai.. Nampak natural gitchewww.. :D

Bedak ni mengandungi SPF 30 PA++ dan mineral oil untuk bagi kulit muka kita lembut dan sihat. :)

Time ni, aida pakai bedak compact daripada Hansaegee.


Sekarang tengah sale raya! Apa tunggu lagi? Pi la beli cepat..  ;)


Okay bye!


-Aida Azryn-

1 comment:

noorhaidaz eyda said...

Cantik orgnya... done folo